Snoeren

Van onze outdoor-afdeling tot in de werkplaats, van de praktijkruimte tot in de winkel. Ga mee op pad door ons pand en maak kennis met enkele van onze 32 medewerkers. Welkom!

Wat mag het zijn?

Even op adem komen na het bezoek aan onze schoenafdelingen? In Bistro Soleil geniet u van rijk belegde broodjes. Van sappen en salades, van shakes en soep. Kinderen smullen er van een tosti, ook serveren we – uiteraard – koffie in allerlei varianten. Wie weet, valt de kaart van onze bistro zó in de smaak, dat u alleen al daarvoor naar onze winkel komt. “We gaan er in elk geval alles aan doen”, vertelt Jenny van Groezen, die net als Nicky ruime ervaring in de horeca heeft. Ook werkte Jenny lang in een andere schoenenzaak. “Mooi hoe beide werelden hier voor mij samenkomen. Deze combinatie ligt mij wel.”

Vrolijk, spontaan: reken maar dat u in Bistro Soleil een warm welkom krijgt. Onze medewerkers staan voor u klaar, al ligt dat volgens Jenny voor de hand. “Klantvriendelijkheid is niet iets wat je kunt leren, dat zit in je. Samen hard werken voor de beste service, in een collegiale sfeer: het is me op het lijf geschreven.” Zo ook Nicky, die hoopt dat het in de bistro ‘lekker druk’ wordt. “We maken het de klanten hier zo goed mogelijk naar hun zin.”

– Jenny van Groezen,

De unieke, persoonlijke sfeer van Snoeren blijft altijd

“Zo nu en dan denk ik nog wel eens terug aan onze tijd aan de Hoolstraat in Teteringen. Het was er in de winkel knus en gezellig, maar ook klein. Zo klein zelfs, dat mensen zich bezwaard voelden om er even wat schoenen te bekijken. Het klinkt tegenstrijdig, maar na onze verhuizing naar de Heistraat lopen klanten dankzij een veel grotere collectie makkelijker bij ons binnen. En ook mooi: de sfeer van toen heerst ook hier, met nog altijd alle aandacht voor goed advies. Ik werk al sinds september 2002 bij Snoeren, heb veel klanten én hun voeten goed leren kennen en weet daardoor al snel wat bij ze past. Zo liet een klant me pas nog weten dat ze zo nog nooit zulke fijne laarsjes had gedragen als het paar wat ze bij ons had gekocht. Prachtig, toch?

– Bernadette Akkermans, Schoenconsulent

Vacature Podotherapeut/ Medische Pedicure

De voldoening om mensen pijnvrij te laten lopen, daar kan maar weinig tegenop

“Hier en daar wat eelt weghalen en nagels knippen, dat is nog altijd het beeld van de pedicure. En dat terwijl die zich op veel meer richt dan alleen het mooier maken van een voet. Problemen verhelpen, dát is waar het om gaat. Ik bevind me in een breed werkveld, waarbij ik als medisch pedicure ook mensen met reumatische en diabetische voeten behandel. Het doet me veel wanneer zij me vertellen dat ze dankzij mijn behandelingen veel minder klachten hebben of zelfs pijnvrij zijn. Op die momenten besef ik weer waarom ik er een paar jaar geleden voor heb gekozen om een verkoopfunctie in de mode in te ruilen voor een opleiding tot medisch pedicure.

– Femke Lammers, Medisch pedicure

Loopt u even mee?

“Zoeken naar vierkante rondjes. Niet altijd gemakkelijk, wel uitdagend. Zeker wanneer dat in het belang van de patiënt is. Ik werk inmiddels 31 jaar binnen het vak en werk sinds kort bij Snoeren, als orthopedisch schoentechnicus én praktijkopleider in de werkplaats. Een prima plek, waar ik mijn creativiteit volop kwijt kan. Want ga maar na: de digitalisering neemt toe, ook binnen ons werkveld. Daar is niets mis mee, al kan dat wel ten koste gaan van de aandacht voor de klant. Gelukkig staat binnen Snoeren het ambacht nog voorop. Daardoor krijg ik alle ruimte om mijn kennis goed te verwerken in een product. En zo bij te dragen aan de ambitie van dit bedrijf om verder te groeien

– John van Bree, Orthopedisch schoentechnicus