Snoeren

Over Snoeren Voetspecialist

Wie we zijn en waar komen we vandaan 

De geschiedenis van Snoeren schoen- en voetspecialist start in 1962. Wim Snoeren neemt een schoenenzaak over in het centrum van Teteringen, richt zich op reparatie en verkoop en legt zo de basis van het huidige bedrijf. In de jaren erna groeit Snoeren schoen- en voetspecialist gestaag. Waarna zoon Leon – die de zaak in 1999 overneemt – en zijn vrouw Pauline in 2012 een grote stap zetten met de verhuizing naar een gloednieuw pand aan de rand van het dorp.

Daar, op een zichtlocatie langs de weg naar Oosterhout, krijgt de zaak in 2018 een fikse uitbreiding. En groeit Snoeren schoen- en voetspecialist uit tot de grootste schoenenzaak van Zuid-Nederland. Veranderd is het aanbod, gebleven zijn de persoonlijke aandacht en gemoedelijke sfeer. Zo weten ook de kinderen van Leon en Pauline, die inmiddels als derde generatie Snoeren in de winkel werken. Samen zetten zij er het familiebedrijf mee voort, gericht op een toekomst met nog vele kansen.

Cultuur

Snoeren is een familiebedrijf, dat merk je aan de laagdrempeligheid en de sfeer binnen de organisatie. Door de combinatie van verschillende deskundige medewerkers kan iedere klant (cliënt) bij Snoeren terecht.  Wij zijn een multidisciplinair team, en geven je graag verantwoordelijkheid en vrijheid je werk zo goed mogelijk te doen. Waarnodig helpen je collega’s je graag verder.

Opleiding en ontwikkeling

Wij investeren graag in onze de ontwikkeling van onze medewerkers middels trainingen, cursussen en opleidingen. Voor ons is het belangrijk dat jouw vakkennis op peil blijft en dat je nieuwe vaardigheden leert. Samen met onze HR-medewerker kijken je gezamenlijk op welk vlak je jezelf verder kan ontwikkelingen.

Wanneer pas je binnen ons team?

  • Je vind de combinatie tussen paramedische zorg en retail interessant.
  • Je vind het prettig in een betrokken organisatie te werken
  • Je kunt zelfstandig werken en toont eigen initiatief
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift